03 : Rólunk

567 Services

Az 567 Services csapata egyedülálló, rendkívüli egyéniségekkel rendelkezik, akik 2001 óta nyújtanak kivételes szolgáltatást az ügyfeleik vállalkozásai számára. Nap mint nap szenvedélyünket, elkötelezettségünket és szakértelmünket fektetjük ügyfeleink webhelyeinek elkészítésébe, gondozásába, termékeik, szolgáltatásaik marketingjének háttérmunkálataiba.

Megbízható és Innovatív Informatikai Szolgáltatások: SEO/SEM Kereső Optimalizálás és Marketing. Webfejlesztés, Programozás és Webdesign. Webshop adminisztráció, Google és Facebook marketing. Tárhely, VPS, Linux. DTP Kiadványszerkesztés és szinte minden egyéb a web és az IT területén.

Szeretjük, amit csinálunk, és motiváltak vagyunk arra, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk. Leküzdjük azokat a kihívásokat, amelyeket versenytársaink lehetetlennek tartanak, és segítünk ügyfeleinknek cégeik fejlődéében.

A legjobbakat alkalmazzuk és képezzük őket csúcsszakértőkké válni.

Okos, nyitott gondolkodású, szorgalmas, barátságos emberek, akik vágyakoznak a kihívások leküzdésére - ez az a fajta ember, aki az 567 Services-nél dolgozik és az Ön igényeit szolgálja. Munkatársainkat gondosan válogatjuk, mert fontos számítani egymásra és tanulni egymástól. Minden új 567 Services munkatárs átfogó képzésen megy keresztül, és úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb befektetés a vállalat jövőjébe.

Kiváló minőségű innovációt és kiváló támogatási szakértelmet nyújtunk.

Amikor megfelelő embereket állítunk össze egy csapatba, mindig a legjobb eredményeket érhetjük el. Az 567 Services-nél ez a nagyszerű emberek fantasztikus keveréke megújítja a technikai innovációt, növeli a szakértelem szintjét és garantálja a magas színvonalú szolgáltatást.